Wij kopen auto's!

Meteen geld voor elke wagen

Verkoopsformulier

Gegevens auto


Contact gegevens

Auto opkoper gezocht?
Wat is de waarde van mijn auto?

beste prijs - direct betaald - gratis ophaling

 

Cash4Cars
auto waarde

U wilt de waarde weten van je auto? U bent op zoek naar een betrouwbare auto opkoper? Iemand die u een eerlijke prijs biedt voor uw tweedehands auto? Uw auto verkopen doe je veilig en vlot bij Cash4Cars. Wij kopen alle automerken en type wagens ongeacht staat of KM stand. Wij geven een gratis waardebepaling, komen gratis bij u thuis langs en garanderen u een snelle en correcte afhandeling.

Auto opkoper personenwagens

Personenwagens

U wilt uw auto verkopen? Dit kan snel en eenvoudig bij auto opkoper Cash4Cars. Wij bieden een hoge prijs voor al uw tweedehandswagens. Ook wagens voor export kopen wij op.

Personenwagen aanbieden
Auto opkoper terreinwagens

Terreinwagens

Wij kopen alle type terreinwagens, 4×4, SUV’s en pick-up trucks met of zonder keuring, ongeacht het aantal kilometers en leeftijd. Gaande van luxe terreinwagens tot robuuste landwagens, wij hebben als auto opkoper grote interesse in beide segmenten.

Terreinwagen aanbieden
Auto opkoper bestelwagens

Bestelwagens

Wij als auto opkoper kopen alle merken bestelwagens ongeacht het aantal kilometers op de teller, de staat en de leeftijd. U bekomt steeds een correcte hoge marktprijs.

Bestelwagen aanbieden
Auto opkoper schadewagens

Schadewagens

U wil uw auto verkopen, maar er is een probleem met de wagen. Heeft u een ongevalwagen, een auto met deuken, technische problemen, defecten,… Ook hier helpen je graag verder.

Schadewagens aanbieden

Wat is de waarde van mijn auto?

Bij de aankoop van uw wagen betaalde u een nominale som, het spreekt voor zich dat de waarde van uw auto ondertussen gedaald is. Om de waarde te bepalen van uw auto spelen een aantal eigenschappen de bepalende factor: merk -model, leeftijd - bouwjaar, staat van de wagen, km-stand, opties en accesoires. In mindere mate zal ook de kleur van uw auto een invloed hebben op de waarde. Zeker als u de waarde van uw auto wilt kennen voor verkoop. Een neutrale kleur brengt over het algemeen op de tweedehandsmarkt meer op dan een felle modekleur. Daarnaast is het ook belangrijk rekening te houden met de populariteit van de auto en de vraag en het aanbod op de markt. Een populaire auto zal ook een hogere waarde hebben, maar een wagen waarvan er een overaanbod is ten opzichte van de vraag, zal ook dalen in waarde. Om de waarde van uw auto te bepalen, is het dus belangrijk rekening te houden met die verschillende elementen.

Als u de waarde van uw auto probeert te bepalen, is het ook belangrijk eventuele gebruikssporen te zoeken. Hoe goed u uw auto ook verzorgt, kleine krassen zijn vaak onvermijdelijk. Ook een deuk komt vaak voor. Niet alleen door een lichte botsing, maar ook door, bijvoorbeeld, noten die van de bomen vallen en op uw auto terechtkomen. De (lichte) schade die aan uw auto komt doordat u uw auto gebruikt, haalt de waarde van uw auto ook naar beneden. Kleine beschadigingen, zoals lichte krassen, kunnen meestal wel eenvoudig weggewerkt worden. Om de waarde van uw auto wat beter te behouden en eventueel een hogere prijs te krijgen wanneer u beslist uw auto te verkopen, kunt u proberen die lichte beschadigingen zelf te herstellen.

 

Waarom kiezen voor Cash4Cars?

 • Hoge prijs

  Gegarandeerd de hoogste mogelijke marktprijs voor elke wagen.

 • Meteen betaald

  Uiteraard nemen we de auto pas mee na betaling. Dit kan cash over via overshrijving. Aan u de keuze.

 • Gratis ophaaldienst

  U moet zicht geen zorgen maken over transport. Elke wagen die wij inkopen wordt gratis opgehaald of getakeld.

 • 24u top service

  Steeds tot uw dienst - 24u/7. Bovendien streven we ernaar om uw wagen binnen 24u te taxeren, te betalen en op te halen.

Uw auto verkopen? Bel ons!

 

Alle automerken welkom

Wij zijn auto opkoper alle automerken en type wagens. Zowel personenwagens, bestelwagens, terreinwagen kopen wij in.
Een kras, een deuk, een ongeval, technische problemen? Ook schadewagens of export wagens zijn welkom! U kan bij ons elke auto verkopen ongeacht KM-stand en staat.

Wenst u als particulier, bedrijf, handelaar of garage uw tweedehands auto of wagenpark snel, eenvoudig en correct te verkopen aan een betrouwbare auto opkoper en dit bovendien aan de hoogste marktprijs (cash of via overschrijving). Contacteer Cash4Cars!